Ženy se nevystrojují pro úžas a obdiv mužů, nýbrž pro úžas a podiv žen.

24. 6. 2014

Beauty Články: Illuminator and Highlighter


V obchodech se nabízí spoustu přípravků na projasnění, rozzáření obličeje. Dnešním článkem vám přináším rozdíl mezi těmito dvěma rozjasňujícími přípravky.

Illuminator
Je běžně tekuté formy a obsahuje méně částeček odrážející světlo. Většinou se míchá s makeupem a slouží pro lehčí projasnění obličeje.

S nanášením illimatoru opatrně, kdo má širší póry, tak právě toto rozjasnění je ještě více zviditelní. Proto je lepší používat jen na určitá místa na obličeji.

Highlighter
Obsahuje více částeček, které odrážejí světlo. Proto se hodí je užívat pouze na části obličeje kam je highlighter určen, tj. lícní kosti a pod obočí. Také můžete nanést higlighter těsně nad horní ret na střed nosu či pod spodní ret (ale ne na bradu). Highlighter můžeme objevit v tekuté, tuhé, pudrové formě.

Právě tyto bodové nánosy highligteru na obličej vám mají vytvořit ten tzv. mladiství glow ;-)

Přednost dávám pudrové formě, ale i tuhé. Tekutý mi vždycky udělal neplechu, například cuckovatěl, nevhodně se smíchal s makeupem. Snažší je použít pudrové. Ty kvalitnější jsou samozřejmě lepší, jelikož ve většině případů mají lepší „pigmentaci“.

Který bych vám doporučila je od Sephory, výborně ,,pigmentovaný" a i cena je přijatelná, cca 380kč.


A nakonec obrázek, kam by se měl highlighter nanášet ;-) A nějaké fotky, jak by mě vypadat výsledek ;-)





Další fotky v článku: Inspirace: Rozjasňovač

Žádné komentáře:

Okomentovat