Ženy se nevystrojují pro úžas a obdiv mužů, nýbrž pro úžas a podiv žen.

26. 11. 2014

Gelové linky

Gelové linky

...v posledních letech moje velmi oblíbená část make-upové výbavy ;-) Stihla jsem otestovat vetší množství gelových linek (Loreal, Maybelline, Bobbi Brown, Inglot, Essence, NYX) a přináším své favority. Linky si maluji opravdu každý den už po několik let, takže určitě mám o čem psát ;-)

Předem bych upozornila, že gelové linky prošly opravdu těžkou zkouškou :-D Mám velmi mastný obličej, což znamená, že i víčka, a potom nadměrně cvičím...takže moje náročnost na kvalitní linky je vysoká. Všechny do jedné nepřečkaly na svém místě až do večera, myslím, že trénink byl pro linky konečná

Většina z následujících linek mi vydrží i trénink, když nanesu bázi pod oční stíny a stíny v tělové barvě a na to namaluji linku.
Na tento test jsem nic takového nepoužila a zkoušela je pouze na čisté oční víčko.

Prvně přináším pořadí: 1. Rimmel gelové linky
                                   2. Inglot gelové linky
                                   3. Maybelline gelové linky
                                   4. Lóreal gelové linky
                                   5. Bobbi Brown gelové linky
                                   6. NYX gelové linky

Rimmel gelové linky
Nedávno jsem je ozkoušela v hnědém odstínu a po pár dnech jsem si šla i pro černé. Trvalo mi sice déle přijít na to, jak je aplikovat, co nejlépe. Jo a mimochodem, štěteček, co je k nim přiložen ani nezkoušejte používat, vůbec se s ním nemanipuluje dobře a konečnou linku, co by měla být do úzkého konce vůbec neumí (a nebo já jsem levá :-D ale znám mnohem pohodlnější štětce).
Abych teda napsala, jak se s nimi, co nejlépe namalovat, tak je třeba štěteček předem trochu navlhčit a pro každý tah přečistit (hnědá barva mi dělala cucky a působila tak nějak vysušeně, ale po navlhčení štětečku výborně a přesně malovaly). Tahle práce mi za to stojí, protože výdrž linek je výborná, trénink sice nepřečkají (tedy záleží na tom, jak moc dřu :-D), ale při běžném dni mi vydržely bez porušení až do večera, což je u mě zázrak s mastnými víčky.
Jediné mínus je přiložený štěteček , ale bez něj můžu žít ;-)
Když vychytáte i nějakou akci, tak linky můžete pořídit dokonce za 99,-.

Rimmel gelové linky


Inglot gelové linky
Donedávna nejoblíbenější linky. Na očích vydrží dlooouho, jen cvičení nepřečkají (ale to skoro žádné), jinak během normálního dne s nimi není problém.
Také jsem četla, že někteří mají problém s rychlým vysycháním, ale já tento problém zatím nemám (a pokud ano, je doporučeno do linek vkápnout Duralin) Linky mám už přes rok určitě, a zatím mi ani jedny nevyschly. Linky Inglot nabízí ve spoustě barevných odstínech, což je velké plus.
Používám i štěteček mírně do špičky určený na gelové linky od Inglot a je skvělý, nedám na něj dopustit ;-) Doporučuji si jej pořídit ;-) Stojí okolo 350,-

Inglot gelové linky




Maybelline gelové linky
Další výhra při koupi v drogérii. Linky na očích vydrží nějakou dobu, ale v porovnání s předchozími je až na 3. místě...z předchozích dvou jsem více nadšená ;-) Ale musím upozornit, že tyhle jsem nějaký rok používala, než jsem objevila Inglot a přišel Rimmel.
Když si pořídíte tyto linky, určitě neprohloupíte, jak jsem napsala, výdrž je taky super, ale navíc k tomu všemu přiložený štěteček je použitelný, dobře se mi s ním manipuluje. Občas ho sama používám i přesto, že mám svého favorita od Inglot.

Maybelline gelové linky


Lóreal gelové linky
Cenově z drogérkových gelových linek je nejdražší, ale za lepší cenu seženete i jiné, jako právě Maybelline nebo Rimmel. K Lóreal linkám je taky přiložený štěteček, který je úžasný, plus má ochranný vršek ;-) (něco jak na fixách) a výdrž linek je dobrá, večer byly mírně rozpité, ale nic hrůzného.
Lóreal jsem přiřadila až na 4. místo právě kvůli ceně,za nižší cenu můžete mít i s lepší výdrží ;-)
Linky jsem předala dál kamarádce, ale štěteček jsem si nechala (dobrých štětečků na linky není nikdy dost).

Bobbi Brown gelové linky
No, chtěla jsem je vyzkoušet (myslela jsem si, že budou jiné, kvalitnější, jenže ouha), za cenu 600Kč opravdu nedoporučuji.
Výdrž je srovnatelná, jak u drogérkových linek, takže zázrak se nekonal, navíc štěteček k linkám musíte dokoupit (je dražší ještě než samotné linky :-D), ale jediná věc, co je dobrá, že když do linek zaboříte štěteček, jsou tak jinak tuhé, že nevklouznete do hmoty, ale kloužete pouze na povrchu (doufám, že popis chápete :-D), hádám, že vydrží opravdu dlouho. Ale stejně, nevýhodná koupě, čekala jsem za tu cenu, alespoň malé zázraky.

Bobbi Brown gelové linky


NYX gelové linky
Myslela jsem, že za tuto cenu (cca 270,-, zakoupeno v Douglas) by mohly být dobré, bohužel chyba lávky.
Nanesla jsem je na oči a bohužel ony mi ani nezaschnou a po chvíli se začali rozmazávat, takže jako linky jsou naprosto nepřijatelné.
Řekla jsem si fajn, tak alespoň na obočí (raději zůstanu u svého korektoru na obočí od Make Up For Ever), jenže... Menší drbnutí si prstem omylem do obočí, či oblečením a jde vše pryč. Tyto linky jsou naprosto k ničemu.

NYX gelové linky

NYX gelové linky


Štětečky na gelové linky zleva: Inglot, Maybelline, Maybelline, Inglot, Lóreal, Rimmel, Rimmel

P.S. Gelové linky od Essence, které byly za skvělou cenu a navíc byly výborné už bohužel nemám a není možné je sehnat, protože je už nevyrábí :-(


1 komentář:

  1. Informasi yang sangat bermanfaat, semoga kedepannya dapat digunakan sebaik mungkin. Dapatkan juga cara membesarkan penis.
    dengan cepat dan tepat selengkapnya Minyak Lintah Asli Papua.

    Thanks
    Cialis

    OdpovědětVymazat